to build…

Webdesign<>

Elke website een fris eigen ontwerp…

Door de kennis en creativiteit die wij in huis hebben maken wij altijd een passend en fris ontwerp voor uw website. Het ontwerp past bij uw wensen of huisstijl en de gebruiker van de website kan op een gebruiksvriendelijke manier door de informatie navigeren. Flexibiliteit is het sleutelwoord in de aanpak van ieder project: van een volledig nieuwe webshop tot plugin integratie of een informatieve website.

CMS & Webshops
Wij werken vanuit een uitgangspunt dat u als klant altijd zelf uw website kunt gaan beheren met een CMS. Uiteraard is het ook mogelijk om onderhoud modules af te nemen via ons. Wij bouwen website’s en webwinkels met WordPress en Woocommerce voor een flexibele klantgerichte oplossing. Wij bouwen afhankelijk van de wensen met het framework Bootstrap in combinatie met php en html5.
Alle website zijn responsive opgezet.

Extra modules
Heeft u al een bestaande website maar wilt u deze uitbreiden met een extra module?
Bekijk hier de mogelijkheden voor extra website oplossingen.

Webdesign Bouke Star

Infographics

Uw tekst vertalen naar het juiste beeld…

Wij maken infographics en voor vele doeleinden en hebben de technische, grafische en communicatieve kennis in huis om informatie om te zetten naar beeld. Dit kunnen wij doen door middel van een infographic. Met een infographic maken we de vaak complexe informatie die u wilt overbrengen begrijpelijk voor de beoogde doelgroep. Minder aantrekkelijke informatie wordt met behulp van een infographic toch de moeite waard om te lezen.

Denk hierbij aan bedrijven die hun producten willen omschrijven met gedetailleerde aandachtspunten of een grafisch overzicht van een zorgverzekeringsstelsel voor een organisatie. Wij zorgen er altijd voor dat de stijl van het ontwerp naadloos op het onderwerp aansluit. Bekijk de portfolio voor enkele voorbeelden.