Extra website opties

landingpage

Landing page
Heeft u nog geen volledige website nodig? Wij bieden de mogelijkheid om enkel een homepage met bedrijfsnaam / logo en e-mailadres te plaatsen op het internet. Deze pagina kan later alsnog worden uitgebouwd tot een volledige website.

contactformulier

Contactformulier
Een formulier op uw website gebruikt u voor het verwerken van aanvragen of offerte verzoeken van uw bezoekers. Handig voor product informatie, verzoeken en vragen. Formulier reacties ontvangt u in uw eigen e-mail inbox.

blog

Blog
Een blog is de perfecte manier om updates over uw producten of bedrijf aan bezoekers over te brengen. Een blog kan in uw website geïntegreerd worden maar ook als eigen onafhankelijke website dienen.

fotoinbeeld

Foto in beeld
Onmisbaar en handig voor uw portfolio. Door middel van een fotogalerie geeft u de bezoeker een impressie van uw bedrijf, producten of andere activiteiten.

statistieken

Statistieken
Naar wens kunnen wij altijd een plugin inzetten om uitgebreide statistieken uit te lezen. Dit kan e.v.t in combinatie met een Google campagne.

ssl

Leden login opties
U kunt bepaalde pagina’s binnen uw website afschermen in verschillende niveaus die enkel toegankelijk zijn voor leden. Website zal worden opgebouwd in WordPress waardoor zelf content kan worden toegevoegd.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Als extra boost voor uw product campagne is het ideaal om nieuwsbrieven te versturen. Dit kan op hetzelfde platform als uw website of als losstaande optie bij bijvoorbeeld uw Landing page.

socialmedia

Social media
Er zijn verschillende integratie mogelijkheden op uw website voor: Facebook, Linkedin, Twitter en Google+. Perfect voor campagnes en een bredere bekendheid.

eigen-logo

Eigen logo
Wij kunnen u een uniek eigen logo aanbieden met een strak en fris ontwerp. Het logo zal op zowel desktop computers, smartphones en tablets goed zichtbaar zijn. Bovendien krijgt deze een resolutie voor drukwerk en online doeleinden.

maps

Google Maps locatie
Door Google maps intergratie op uw website wordt het voor bezoekers makkelijk om naar uw bedrijf te navigeren. Het geeft bovendien een professionele uitstraling.

html5animaties

Html5 animaties
Perfect om uw webpagina een extra boost mee te geven. Ook ideaal voor een geanimeerde infographic of ter verduidelijking van een onderwerp. Werkt ook op tablets en smarthphones.

video-integratie

Integratie modules: Audio & Video
Wij kunnen vele bestandsextensies in uw website integreren. Zo kunt u animaties, video’s, muziek bestanden of product tekeningen in de vorm van infographics aan uw bezoekers tonen.

hosting

Webhosting
Wij bieden altijd de juiste hosting oplossing aan die aansluit bij uw website of webshop.

infographics

Infographics
Wij maken infographics voor vele doeleinden. Wij hebben de technische, grafische en communicatieve kennis in huis om informatie om te zetten naar beeld. Meer informatie.

loop4y

U wilt een website met deze opties?

Vraag offerte aan